Tervetuloa SA-FA:n maastoihin

Sunnuntaina 10.6.2018 Vihdin Selkiin

Suomen Afgaanit ry:n Maastomestaruus ja Veteraanimaastomestaruus 2018

Ylituomari: Eeva Salmela
Ylituomari varalla: Arja Havia
Kilpailunjohtaja: Marko Heinonen
Koetoimitsija: Tiina Vaittinen

Kilpailupaikka sijaitsee Vihdin Selkissä. Kilpailupaikalle on opasteet tieltä nro. 25. Tarkempi ajo-ohje kirjeen lopussa. Buffetissa häärii Wanhan Tallin Annika (https://www.wanhatalli.com/), ja tarjolla muiden herkkujen lisäksi edullinen keittolounas. Maksuvälineenä käyvät kortti sekä käteinen.

Jos kuivat sääät jatkuvat, huomioittehan, että alueella on erittäin korkea metsäpalovaara. Vahinkojen välttämiseksi tupakointi on sallittua vain tupakkapaikoilla ja tulenteko on ehdottomasti kielletty.

Mikäli olet ilmoittanut afgaanisi juoksemaan tietyn parin kanssa, tarkistathan parin listalta ilmoittautumistaululta ilmoittautumisen yhteydessä.

Kokeen aikataulu:

Toimisto aukeaa klo 7:45
Eläinlääkärin tarkastus alkaa klo 8:00
Ensimmäinen möllilähtö: 8:30
Ensimmäinen virallinen lähtö: 9:15

Viralliset lähdöt+silkkivinttikoirat: Koirien tulee olla ilmoitettuna toimistoon alla olevaan kellonaikaan mennessä:

Epävirallisessa luokassa juoksevat koirat tulee olla ilmoitettu toimistoon klo 8 mennessä, jolloin saatte samalla koiran lähtönumeron ja voitte samalla ilmoittaa, mikäli haluatte koiran juoksevan lyhyemmän radan (n. 300 m). Koirat, jotka ovat alle tai yli virallisen kilpailuiän juoksevat lyhyemmän radan.

Muistettavaa:

  • Ilmoittamalla koiransa kokeeseen, henkilö sitoutuu noudattamaan koesääntöjä.
  • Kilpailuun osallistuvalla koiralla on oltava mukana rekisteritodistus, rokotustodistus (voimassaolevista rokotuksista), maastojuoksukirja, tunnistusmerkintä, sääntöjen mukaiset: kuonokoppa sekä punainen ja sininen/valkoinen kilpailumantteli (järjestäjältä lainattavissa joitain hajakokoja).
  • Varaa mukaan myös vettä ja juoma-astia. Paikalla ei ole vesipistettä, joten varaathan vettä runsaasti koko päiväksi!
  • Juoksuaikaista narttua ei saa tuoda kilpailupaikalle.
  • Hiekkakuopan reunoilla on sortumisvaara. Pystysuorien tai jyrkkien luiskien kohdilla hiekkakuopan reunoilla on oleskelu kielletty.

Vinttikoiraliiton ohjeet ensikertalaiselle:
http://www.suomenvinttikoiraliitto.fi/kilpaileminen/ohjeita-aloittelijalle

Tiedustelut ja peruutukset ennen ennen koetta 040 488 9370 / Eija Kelkka / safamaasto@gmail.com ja koepäivänä vain puhelimitse 040 4889370 / Eija Kelkka. Toivomme kaikkien noudattavan siisteyttä kilpailupaikalla, että voimme jatkossakin kilpailla Vihdin Selkissä.

Ajo-ohjeet: Nummenpääntie 790, 03320 VIHTI

Tieltä 25 (Hanko-Hyvinkää Kehätie) käännytään Selintielle (risteyksestä opasteet kisapaikalle). Selintietä ajetaan n. 2 km t-risteykseen asti.
T-risteyksestä käännytään oikealle tielle n:ro 1322 (Nummenpääntie), jota ajetaan n. 3 km. Kisapaikka on ajosuuntaan nähden oikealla.

Tieltä 132 (Lopentie) käännytään Nummenpääntielle (risteyksestä opasteet kisapaikalle), jota ajetaan n. 8 km. Kisapaikka on ajosuuntaan nähden vasemmalla.

Suomen Afgaanit r.y.