Astutusilmoitus SA-FA:n pentuvälitykseen

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
2. Onko kyseessä
Pentueen molemmat vanhemmat tulee silmätarkastaa ennen astutusta, todeta perinnöllisen kaihin osalta terveiksi ja niillä on oltava voimassa oleva silmätarkastuslausunto. Alle 2-vuotiaana saatu lausunto on voimassa 12 kk. 2-vuotiaana ja sitä vanhempana saatu lausunto on voimassa 24 kk. Mikäli silmätarkastuslausunto puuttuu tai se on vanhentunut, tulee yhdistelmään maininta ”Yhdistelmä ei täytä rotujärjestön jalostussuosituksia, koska uroksen/nartun silmätarkastuslausunto on vanhentunut tai se puuttuu.” Kasvattajan tulee huolehtia, että rotujärjestöllä on silmälausunnoista kopio, mikäli kyseessä on ulkomainen koira.
Luustokuvaukset, sydänultraukset etc.
Luustokuvaukset, sydänultraukset etc.
8. Sukulaisuusaste: "Pentueen vanhemmat eivät ole isä ja tytär, emo ja poika, täyssisarukset tai puolisisarukset." Onko kyseessä:
Kumpikin pentueen vanhemmista on saanut näyttelyssä laatuarvostelussa vähintään arvosanan EH (erittäin hyvä). Ulkomaisilta koirilta, joiden kotimaassa ei ole käytössä laatuarvostelua, edellytetään sijoitus virallisessa luokassa tai muu vastaava näyttelytulos. Puuttuvan näyttelytuloksen voi korvata se, että koira on hyväksytty jalostustarkastuksessa tai siitä on ulkomuototuomarin lausunto. Vanhempien tulokset: maininta ERI tai EH riittää, tai esim MVA (valio) Mikäli tulos on tarkistettavissa, jos ei KoiraNetissä (laita linkki tai muu tieto)
Mikäli koirallasi on maasto- ja / tai ratajuoksutulos, riittää hyväksytty tulos, tai esim maastojuoksuvalio KVA-M tai ratajuoksuvalio KVA-R
Lähetä kopiot ulkomaisessa rekisterissä olevan koiran rekisteritodistuksesta sekä terveystarkastustodistuksista osoitteeseen pentuvalitys@afgaaninvinttikoira.fi
Jos kyseessä on Kennelliiton rekisteröintimääräyksissä hyväksytty kaksoisastutus, pentulistalle otetaan yhdistelmä siltä osin kuin vanhemmat täyttävät edellä mainitut edellytykset. Samalla mainitaan, että kyseessä on kaksoisastutus.
nimi, paikkakunta, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdollinen kotisivu
Suomen Afgaanit r.y.