Joululehti ja Postin ruuhka

Vuoden viimeinen Afgaani-lehti on tullut painosta, mutta ei todennäköisesti ehdi jäsenistölle ennen vuodenvaihdetta Postilakon päättymisestä huolimatta, sillä lehtien jakelussa tulee Postin mukaan olemaan viikkojen viive. Jotta mahdollisimman moni kuitenkin saisi lehden ennen joulua, olemme tehneet seuraavat järjestelyt:

  • Lehtiä voi hakea itselle ja kavereille suoraan toimituksesta, Vantaan Rekolasta. Sovi tulostasi messenger-viestillä Terja Koivumäelle tai sähköpostilla (afgaanilehti@gmail.com) tai puh. 050 322 7132.
  • Lehtiä on jaossa Messukeskuksen näyttelyissä 7.-8.12. kehän 87 laidalla molempina päivinä afgaanien arvostelun ajan.
  • Voit myös tilata lehtesi 6.12. mennessä seuraaville paikkakunnille, joihin yhteyshenkilömme ottaa sovitut lehdet mukaan Messarista: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Imatra, Isokyrö, Jyväskylä, Kankaanpää, Mikkeli, Orimattila, Oulu, Raisio, Rovaniemi, Tampere, Turku. HUOM. Tämä vain sitovasti ennalta sovituille lehdille, joita ei jälkipostiteta, jos jostain syystä et pääsekään noutamaan. Ilmoita toimitukseen (afgaanilehti@gmail.com tai p. 050 322 7132 tai messenger-viesti Terjalle) mille em. paikkakunnista haluat lehtesi toimitettavaksi. Saat samalla noutopaikan tarkemmat yhteystiedot ja jäsenyys tarkistetaan.

Lisää yhteyshenkilöitä voi ilmoittautua toimitukseen ennen Messukeskuksen näyttelyä, päivitämme paikkakunnat tarvittaessa.

Lehdestä julkaistaan ennen joulua myös matalaresoluutioinen pdf SA-FA:n nettisivuilla ja loput lehdet postitetaan 9.12.

Suomen Afgaanit r.y.